Voeding

Hoe vaak heb je bij jezelf gedacht: “Ik wou dat ik meer energie had” of “Ik wil beter en gezonder leven, afvallen of juist bijkomen”. We hebben allemaal een keer wel iets dergelijks gedacht, zelf dacht ik dat ook een aantal jaar geleden. Of misschien sta je nu op het punt om juist je vetpercentage te verlagen omdat je al een tijd aan het sporten bent.

Het kan van alles zijn dat je tegenhoudt: discipline, gebrek aan kennis, geen lef of zin om naar de sportschool te gaan, stress, allergie, hormonen en nog veel meer. Ik heb geen pasklare oplossing maar ik kan je wel helpen met coaching, een goed passend (sport)voedingsplan, meer beweging en een trainschema als je dat wilt.

Samen gaan we aan de slag om veilig en effectief jouw doel te behalen. We doen dit met leuke oefeningen, plezier en gezelligheid. Ik geloof niet alleen dat een succesvol persoonlijk programma samen gaat met grotendeels gezonde voeding en beweging, maar ook wanneer mensen zelf verantwoordelijkheid nemen hierin. Het is een verandering voor de rest van je leven.

Kies hier je doel met bijbehorende tarieven:
> Afvallen + coaching face2face of online (excl. training)
> Afvallen, alleen voedingsschema (excl. training/coaching)
> Afvallen + strakker worden