Afvallen, afslanken, almere, gewichtsconsulent

Genieten en aan je gewicht en gezondheid werken? Dat kan!

***Nieuwjaars aanbieding***

Wij geven uitgebreide professionele begeleiding in Almere (of online) tijdens het afvallen of aankomen op een gezonde manier. Dit kan met of zonder fitness of personal training (klik hier voor meer info over personal training en afvallen). Samen gaan we voor een blijvend resultaat. Geen jojo, geen honger. Daarom staat bij ons een persoonlijke aanpak voorop. Jij bent voor ons belangrijk. Wij helpen je graag bij je doelstelling.

Wij werken volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst op de huidige stand van de Wetenschap en worden voor de consument door het Voedingscentrum vertaald, onder meer via de Richtlijnen Schijf van Vijf.

(Klik hier voor meer info over personal training en afvallen)


Afvallen, aankomen, personal training, fitness

(Betaling in termijnen is mogelijk)

***Nieuwjaars aanbieding***

6 Weken Programma
10 Weken Programma


14 Weken Programma


20 Weken Programma


Gratis telefonisch kennismakingsgesprek

Een telefonisch of online kennismakingsgesprek duurt meestal zo’n 20 minuten. Tijdens het gesprek vertellen we uitgebreid over het proces. Daarbij zijn we benieuwd naar jouw reden van het kennismakingsgesprek, je eventuele doelstelling en hoe we daar aan tegemoet kan komen. We vinden het belangrijk voor jou om te kijken of het klikt tussen ons. Het behalen van een doelstelling op het gebied van voeding is vaak heel persoonlijk, dus een fijne samenwerking vinden wij heel belangrijk.

Uitgebreid intakegesprek en bodyanalyse

Wanneer je besluit om met ons samen te werken dan kun je een programma naar keuze aanschaffen. Je kunt ons ook een bericht sturen of bellen natuurlijk.

Een intakegesprek vindt plaats bij jouw thuis in Almere of online en duurt ongeveer 60 min. We willen een zo goed mogelijk beeld van je krijgen tijdens de anamnese. We bespreken uitgebreid jouw doelstellingen en we doen een bodyanalyse. Kies je voor online begeleiding dan is het wel noodzakelijk dat je regelmatig toegang hebt tot een weegschaal om jezelf te wegen. Indien wij bij jouw aan huis komen dan nemen wij zelf alle benodigdheden mee.

Betalen kan voorafgaand via een Tikkie of bankoverschrijving. Tijdens onze afspraak kun je ook contant of met PIN.

Persoonlijk behandelplan

Op basis van de uitkomsten van ons gesprek stellen we een behandelplan op om je doelstellingen te behalen. Binnen 2 werkdagen sturen we je het persoonlijk behandelplan op (meestal per e-mail). Dit kun je dan rustig doorlezen en je instellen op de aanpak die je gaat volgen. Heb je vragen dan kun je altijd bellen, mailen of ons via WhatsApp bereiken.

(Klik hier voor meer info over personal training en afvallen)

Voortgang

Een voortgangsconsult vindt tweewekelijks plaats bij jouw thuis in Almere of online en duurt 30 minuten. We doen een meting en weging en we bespreken de korte (en lange) termijn doelen en daarbij behorende voortgang. Ook bespreken we eventuele valkuilen en andere zaken waar we je in kunnen ondersteunen.

Wanneer je je doelen bereikt hebt, dan begeleiden we je langzaam naar het onderhouden van je gewicht. We bouwen, naar behoefte, de frequentie van de consulten langzaam af.

(Klik hier voor meer info over personal training en afvallen)

“In 4 weken afgevallen en eindelijk geleerd hoe ik correct de fitnessoefeningen moet doen.” – Anne (35)

“Het 10-weken programma gevolgd. Heerlijk om weer in mijn kleding te passen.” – Jasmijn (28)

“Met een persoonlijk voedingsschema is mijn vetpercentage is van 21% naar 12% gegaan. En ik ga door.” – Roberto (52)

Personal training, afvallen
Tags: buikvet, afvallen, afslanken, dieet, personal trainer, snel afvallen, afvallen almere, goedkope personal trainer, personal trainer almere, fitness, bodybuilding, bikini-fitness