Gezondere leefstijl. Zo ging het bij mij.

Ik ben opgegroeid in de tijd van de sigaretten en de borrelhapjes op tafel. De kratten bier waar de visite op kon zitten, de vele flessen wijn en wekelijks flink wat friet met mayonaise. Vroeger was dat bij veel huishoudens normaal. Ik heb ook genoeg gezond gegeten hoor! Zo slecht was het allemaal niet. Maar een gezondere leefstijl was in mijn bijzijn nooit een onderwerp van gesprek.

Afvallen, afslanken, almere, fitness, zwanger

Later tijdens mijn drie zwangerschappen werd er ook niet veel gesproken over een gezondere leefstijl. Mijn lichaam gaf de juiste waarden aan tijdens de controle bij de verloskundigen, dus dat was voldoende leek wel. Eigenlijk is daar nooit ter sprake gekomen hoe belangrijk gezond eten en bewegen is tijdens de zwangerschap. Foliumzuur nemen, geen (half)rauw vlees eten en niet de tuin doen omdat katten daar ook urineren. Dat werd wél genoemd.

Mijn kinderen zijn nu 11, 19 en bijna 21 jaar. Inmiddels zijn er veel kilo’s aan gekomen en er weer af gegaan en meerdere sportschool lidmaatschappen verspild. Mijn motivatie kwam en was ook snel weer verdwenen. Maar één ding was zeker, ik wilde wel gezond oud worden. (Ik ben nog niet oud hoor! Haha.)

Inmiddels mag ik zeggen dat ik een ervaren én gecertificeerde voedingscoach en personal trainer ben. Ik heb tot nu toe de volgende diploma’s op zak en ik verwacht dat het rijtje zeker nog wordt uitgebreid.

☑  AALO level 1 Fitnesstrainer
☑  AALO level 2 Fitnesstrainer
☑  AALO level 3 Master Trainer
☑  AALO level 4 Personal Trainer
☑  BGN Gewichtsconsulent
☑  PowerMama Zwanger en Fit Trainer

Nu dat ik meerdere opleidingen heb gevolgd op het gebied van voeding en fitness, ben ik er van overtuigd dat een gezonde(re) leefstijl zoveel meer toevoegt aan je leven. Ik ervaar het zelf ook door gezonder te eten en meer te bewegen. En ik word er zo blij van als ik het andere mensen ook zie doen. Meer zelfvertrouwen, beter zelfbeeld, betere conditie, beter slapen, mentaal sterker, fijner ouder worden, etc… Het biedt zoveel voordelen voor mij en natuurlijk ook anderen.

Doordat ik zelf al de voordelen mag ervaren, is het echt een missie geworden om dit nu ook op andere mensen over te brengen. Het is zoveel beter om regelmatig te bewegen en gezonder te eten. Hoeft niet 24 uur per dag maar meer balans in je leven.

Wil je ook meer in balans zijn door gezonder te eten en/of meer te bewegen? Laat je gegevens hier achter en we nemen per omgaande contact met je op!

Volg en like ons:
Pin Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *