Online Groepsbegeleiding

BGN Gewichtsconsulent, afvallen, afslanken

Lukt het je niet om je doelstellingen te bereiken? Val je steeds weer terug in je oude patroon? Wij hebben een missie! Wij realiseren ons dat het niet alleen stopt bij coaching naar beweging en de juiste voeding maar dat er vaak meer nodig is. Wij hebben inmiddels veel klanten begeleid en wij realiseren ons dat er meer nodig is om je doelen te bereiken. Uit recente onderzoeken blijkt dat afvallen in groepsverband leidt tot goede resultaten bij afslanken. Dus dit is wat wij je graag willen bieden…..

Afvallen, afslanken, almere, bgn gewichtsconsulent

Wat kun je verwachten?

☑  8 Weken lang voor € 100 (of per 4 weken € 50) online begeleiding tijdens het afvallen.
☑  We starten op 11 januari 2021. De week daarvoor vinden de intakegesprekken plaats. Bij inschrijving zullen deze al gepland worden en vindt de (eerste) betaling plaats.
☑  Een vergoeding van € 50 tot € 200 door de meeste Zorgverzekeraars, dus waarschijnlijk hoef je helemaal niets te betalen (klik hier voor meer info).
☑  Iedere week een gezamenlijke online groepssessie. We bespreken de resultaten en je ontvang voorlichting en persoonlijk advies. De ervaring leert dat dit door velen als een fijne en motiverende interactie wordt ervaren.
☑  Door de groepsdynamiek behaal je eerder je doelen. Het werkt zeer stimulerend om samen aan je doel te werken.
☑  Wij nodigen je uit voor onze Facebook-community om ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en/of gewoon mee te lezen wat anderen posten.
☑  Tijdens een 1-op-1 intakegesprek bespreken we je huidige situatie en je doel(en). Wij begeleiden je met een complete aanpak om je doelstelling(en) te bereiken.
☑  Je ontvangt een advies op maat voor je voeding. Een flexibel voedingsschema met variatie, keuzes en tussendoortjes. Je kunt nog steeds genieten en ontspannen tijdens een etentje. Wil je een strakker schema dan kan dat natuurlijk ook.
☑  Wil je na de 8 weken doorgaan? Dan betaal je € 30 per maand.

Wat verwachten wij van jou?

☑  Wij verwachten dat je gemotiveerd bent om je doel(en) te bereiken en dat je open staat voor ons advies.
☑  Om je voortgang te tracken is het handig wanneer je in het bezit van een weegschaal en een meetlint.
☑  Wij verwachten van je dat je je inzet voor je doel(en) maar ook dat je openstaat voor een beetje gezelligheid tijdens onze online meetings.

Heb je er zin in? En wil je direct een afspraak maken? Superleuk! Vul je gegevens in en je kunt direct met ons een afspraak maken!