Online 1-op-1 Begeleiding

Lukt het je niet om je doelstellingen te bereiken? Val je steeds weer terug in je oude patroon? Wij hebben een missie! Wij realiseren ons dat het niet alleen stopt bij coaching naar beweging en de juiste voeding maar dat er vaak meer nodig is. Wij hebben inmiddels veel klanten fysiek begeleid en wij realiseren ons dat er meer nodig is om je doelen te bereiken. Vooral in deze tijd vanwege COVID-19 gaan wij onze diensten meer online aanbieden. Stap voor stap zullen wij je daarom online begeleiden met een complete aanpak en niet alleen een trainings- of voedingsschema. Heb je dat niet nodig en wil je andere advies op maat? Dan kan dat natuurlijk ook!

Wat kun je verwachten?

☑  Wij begeleiden je 1 op 1 naar je doel door je te helpen met je leefstijl, daar komen ook andere factoren bij kijken. Hierdoor voel je je energieker en voel je je dagelijks beter.
☑  Nauwe samenwerking om je doel(en) te bereiken. Dit kan o.a. zijn gezondere eetgewoonten, afvallen, aankomen, fitter worden, spiermassa opbouwen, droger worden.
☑  Tijdens een intakegesprek bespreken we je huidige situatie en je doel(en).
☑  Wij begeleiden je met een complete aanpak om je doelstelling(en) te bereiken.
☑  Je ontvangt een advies op maat op het gebied van beweging of een trainingsschema.
☑  Je ontvangt een advies op voor je voeding. Een flexibel voedingsschema met variatie, keuzes en tussendoortjes. Je kunt nog steeds genieten en ontspannen tijdens een etentje. Wil je een strakker schema dan kan dat natuurlijk ook. De voedingsbegeleiding kun je vaak (deels) achteraf vergoed krijgen door je zorgverzekeraar (klik hier voor meer info).
☑  Tijdens een 1-op-1 intakegesprek bespreken we je huidige situatie en je doel(en). Wij begeleiden je met een complete aanpak om je doelstelling(en) te bereiken.
☑  Iedere week hebben we online contact om de voortgang te bespreken. Je kunt natuurlijk je vragen stellen en je ontvangt tips en tricks.
☑  Wij zijn jouw stok achter de deur en helpen je wanneer je het even niet ziet zitten.
☑  Wij nodigen je uit voor onze Facebook-community om ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en/of gewoon mee te lezen wat anderen posten.

Wat verwachten wij van jou?

☑  Wij verwachten dat je gemotiveerd bent om je doel(en) te bereiken en dat je open staat voor ons advies.
☑  Om je voortgang te tracken is het handig wanneer je in het bezit van een weegschaal en een meetlint.
☑  Wij verwachten van je dat je je inzet voor je doel(en) maar ook dat je openstaat voor een beetje gezelligheid tijdens onze online meetings.

Tarieven

Personal Training incl. voedingsbegeleiding online
4 Weken€ 140
8 Weken€ 240
12 Weken€ 320
16 Weken€ 420
6 Maanden€ 600
12 Maanden€ 1000
Alleen voedingsbegeleiding online
4 Weken€ 100
8 Weken€ 200
12 Weken€ 280
16 Weken€ 380
Een “weken-programma” mag in termijnen betaald worden.

Heb je er zin in? En wil je direct een afspraak maken? Superleuk! Vul je gegevens in en je kunt direct met ons een afspraak maken!