Onze werkwijze

We werken volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst op de huidige stand van de Wetenschap en worden voor de consument door het Voedingscentrum vertaald, onder meer via de Richtlijnen Schijf van Vijf.

Gratis telefonisch kennismakingsgesprek

Een telefonisch of online kennismakingsgesprek duurt meestal zo’n 20 minuten. Je kunt ons een bericht sturen of telefonisch bereiken. Tijdens het gesprek vertellen we uitgebreid over het proces. Daarbij zijn we benieuwd naar jouw reden van het kennismakingsgesprek, je eventuele doelstelling en hoe we daar aan tegemoet kan komen. We vinden het belangrijk voor jou om te kijken of het klikt tussen ons. Het behalen van een doelstelling op het gebied van voeding is vaak heel persoonlijk, dus een fijne samenwerking vinden wij heel belangrijk.

Eénmalig trainings- en/of (sport)voedingsschema

Wil je een éénmalig schema dan kun je die via de site aanschaffen en betalen. Je kunt ons ook een bericht sturen. Na ontvangst van de betaling sturen we je een link naar een vragenlijst om een goed beeld van je te krijgen. We willen een goed persoonlijk schema op maat maken dus we hebben wat inzicht nodig in je huidige situatie.

Er vindt geen kennismakingsgesprek of uitgebreid intakegesprek plaats. Daarom doen wij dit aan de hand van een vragenlijst. Vragen kun je altijd stellen natuurlijk.

Nadat wij je antwoorden op de vragen hebben ontvangen, gaan we aan de slag met je schema. We streven er naar om je schema binnen 1 of 2 werkdagen klaar te hebben. Deze wordt dan in PDF-formaat per mail naar je toe verzonden. Uitgebreide begeleiding geven we niet bij deze schema’s, maar vragen stellen mag altijd.

Uitgebreid intakegesprek en bodyanalyse

Wanneer je besluit om met ons samen te werken dan kun je een programma naar keuze aanschaffen. Je kunt ons ook een bericht sturen. A

Een intakegesprek vindt plaats bij jouw thuis in Almere of online en duurt ongeveer 60 min. Betalen kan ook tijdens onze afspraak (contant of PIN-betaling). We willen een zo goed mogelijk beeld van je krijgen tijdens de anamnese. We doen een aantal metingen en hoor onder andere graag je doelstelling(en).

Persoonlijk behandelplan

Op basis van de uitkomsten van ons gesprek stellen we een behandelplan op om je doelstellingen te behalen. Binnen 2 werkdagen sturen we je het persoonlijk behandelplan op (meestal per e-mail). Dit kun je dan rustig doorlezen en je instellen op de aanpak die je gaat volgen. Heb je vragen dan kun je altijd bellen, mailen of ons via WhatsApp of Facebook-messenger bereiken.

Voortgang

Een voortgangsconsult vindt plaats bij jouw thuis in Almere of online en duurt 30 minuten. Bij voorkeur om de week. We doen een meting en we bespreken de korte (en lange) termijn doelen en daarbij behorende voortgang. Ook bespreken we eventuele valkuilen en andere zaken waar we je in kunnen ondersteunen.

Wanneer je je doelen bereikt hebt, dan begeleiden we je langzaam naar het onderhouden van je gewicht. We bouwen, naar behoefte, de frequentie van de consulten langzaam af.

Heb je nog vragen dan kun je ons op diverse manieren bereiken. Via WhatsApp, linksboven op de website of op het mobiele nummer: 06 – 2241 0798. Via Facebook-messenger, linksonder op de site of via mijn contactpagina.