Over ons

Passie

Wij werken altijd vanuit onze passie. Vanuit ons vak blijven we continue op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek. We gebruiken onze kennis en ervaring om voor jou een persoonlijk plan samen te stellen zodat jij je doelstellingen zult behalen.

Missie

Iedereen verlangt er naar zich goed te voelen. De gezondheid van mensen speelt hierin een hele belangrijke rol. Wij geloven dat regelmatig bewegen goed is voor het lichaam en geest. We proberen daarom zoveel mogelijk mensen helpen om gewicht te verliezen, op peil te houden en ze fitter te laten voelen. Ook het slapen zal dan veel beter gaan en helpt het mensen om stress tegen te gaan.

Aanbod

Wij bieden een persoonlijke aanpak die helemaal op jou afgestemd is. Dit doen we door begeleiding tijdens het trainen, begeleiding tijdens de afvallen of aankomen. Dit kan los van elkaar zijn of gecombineerd. Wil je fitter worden en gezonder eten zonder af te vallen, dan kan dat natuurlijk ook!

We kunnen ons heel goed voorstellen dat het niet altijd makkelijk is en dat heel veel discipline vergt. Wij proberen jouw continue daarbij te helpen. Wij zullen je zeker motiveren wanneer je het even niet ziet zitten.

Wil je eerst even kennismaken? Neem gerust contact op.

Volg ons op Facebook of op Instagram

Tags: buikvet, afvallen, afslanken, personal trainer, snel afvallen, goedkope personal trainer, personal trainer almere, afvallen almere