Personal Training in “Small group”

Er zijn veel sportscholen waar je in de massa verdwijnt en je je ongemakkelijk voelt. Vooral vrouwen vinden het vaak lastig om te starten met fitness in een grote sportschool. Daarom hebben geven we Personal training in “Small group”.

Zoek je een persoonlijke omgeving, betaalbaar en effectief, probeer dan eens onze Small group training. Je krijgt Personal training maar dan in een kleine groep, hierdoor is het bedrag dat je betaald ook minder. In een personal studio setting train je in een groep van vier tot zes personen. Geen massa en je krijgt de mogelijkheid om in een gemoedelijke omgeving te trainen.

Small group, afvallen, afslanken, personal training, fitness trainer

Naast het financiële voordeel, want je betaalt veel minder dan een 1 op 1 sessie, train je ook samen met gelijkgestemden. Dit motiveert meer en bied het je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Je ontvangt Personal training in Small group op vaste tijdstippen. Dit kan meerdere malen per week of in combinatie met een 1 op 1 Personal training.

Wil je gezonder gaan eten, afvallen, aankomen of heb je een andere wens? Dan is het ool mogelijk om gratis een persoonlijk voedingsschema te ontvangen.

Personal training, afvallen, afslanken, gezondheid

Je bent samen bezig maar met je eigen doel. Dit kan zijn afvallen, gezonder eten of alleen trainen. Misschien wil je wel droger worden of alleen billen, buik en bovenbenen trainen. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek die je voorafgaand krijgt. We doen een body-analyse, een nulmeting en we houden je vorderingen bij door wekelijkse metingen.

Je kunt meerdere malen per week trainen, afhankelijk van je abonnement.

Andere tijden zijn bespreekbaar.

  • Woensdag: 20.30 – 21.30 uur
  • Vrijdag: 20.30 – 21.30 uur
  • Zondag: 11.00 – 12.00 uur

Enkele ervaringen:

“In 4 weken afgevallen en eindelijk geleerd hoe ik correct
de fitnessoefeningen moet doen.”

– Anne (35)

“Het Basic 10-weken programma gevolgd. Heerlijk om weer
in mijn kleding te passen.”

– Jasmijn (28)

“Met een persoonlijk voedingsschema is mijn vetpercentage
van 21% naar 12% gegaan. En ik ga door.”

– Roberto (52)

Tags: buikvet, afvallen, afslanken, personal trainer, snel afvallen, afvallen almere, goedkope personal trainer, personal trainer almere,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *