Afvallen, Almere, Afslanken, Wandelen

WandelFit Almere

afvallen, afslanken, almere, zwanger, voedingsdeskundige

Wandel je fit. Niet zomaar wandelen maar wandelen met een echt doel. Wandelen voor afvallen. Wandel om fitter te worden. Wandel om je spieren te versterken. Wandelen voor de gezelligheid. Het kan bij ons en het is nog gezellig ook!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en houden 1,5 meter afstand.

Wat doen we tijdens WandelFit?

We zijn niet zomaar een wandelgroep. De wandelgroep wordt gegeven door een gediplomeerd fitnesstrainer en gewichtsconsulent. Tijdens het wandelen doen we spierversterkende oefeningen, werken we aan onze lichaamsconditie, -houding en -balans. Dit doen we 60 minuten lang. Dit houdt dus ook in dat je een flink aantal calorieën verbrand tijdens onze wandeling. Onze routes wisselen regelmatig maar het startpunt en eindpunt is altijd hetzelfde.

WandelFit en afvallen

Bij WandelFit kun je meedoen met verschillende doelen. Wil je wandelen en afvallen dan is dat ook mogelijk. Gemiddeld val je 1 kilo per week af met wandelen in combinatie met ons voedingsschema. Het voedingsschema is opgesteld vanuit het de Schijf van Vijf en bevat voldoende tussendoortjes.. Geen rare dingen. En heb je een gezin? Dan kunnen ze gewoon mee eten. We laten het niet bij een éénmalig voedingsschema. We geven je graag hierna ook tips en tricks en helpen je graag wanneer je het even niet ziet zitten.

Tarieven

  • Proefwandeling: € 3,00
  • 5-Strippenkaart: € 15,00
  • 10-Strippenkaart: € 29,00
  • Maandabonnement, 1x per week wandelen: € 12,00
  • Voedingsschema: € 20,00

Waar, wanneer en wat heb je nodig?

We starten iedere dinsdag om 20.00 uur voor het gebouw De Draaikolk in de wijk Waterwijk. Neem een bidon met water mee, trek sportschoenen aan, geen (stijve) wandelschoenen. Neem eventueel een regenjas mee en doe iets aan of om wat reflecteert zodat je goed te zien bent.

Heb je er nu al zin?! Dan kun je je inschrijven door middel van onderstaand formulier. Meld je ook alvast aan op onze Facebook-pagina: #WandelFit

Achteraf kun je altijd nog besluiten om alsnog een voedingsschema aan te schaffen.