Afvallen en coaching

Zomeractie: Gratis Afvallen Almere

*** ALLE PLEKKEN ZIJN AL BEZET ***

Vakantie-kilo’s eraf? Of wilde je al afvallen? Hier is je kans. Je hoeft er niets voor te betalen, alleen maar woonachtig te zijn in Almere. Ik heb namelijk nog 2 van de 3 gratis plekken vrij voor mensen die willen afvallen en willen starten per 26 augustus aanstaande. Eén plaats is inmiddels al bezet. Dus wees er snel bij. Het maakt niet uit hoeveel je weegt. Hoe het verder in zijn werk gaat, kun je in dit artikel lezen of direct contact opnemen. Je kunt ook online een afspraak inplannen voor een intakegesprek.

Gratis afvallen

Ja, je hebt correct gelezen. Ik zoek nog 2 personen in Almere die redelijk gemotiveerd zijn om af te vallen en per 26 augustus willen starten. In de week daarvoor zal er een intakegesprek plaatsvinden. Het te behalen gewichtsverlies maakt niet uit en een ieder volgt een apart begeleidingstraject (dus niet samen). Er zijn verder geen verborgen voorwaarden of dergelijke, je zit nergens aan vast.

Werkmethode

Ik werk volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst op de huidige stand van de Wetenschap en worden voor de consument door het Voedingscentrum vertaald naar, onder meer de Richtlijnen Schijf van Vijf.

Blijvend gewichtsverlies

Tijdens dit traject concentreren we ons niet alleen op het gewichtsverlies maar ook op de gedragsverandering. Vaak zijn het onbewust ingesleten gewoonten waardoor je dikker bent geworden. Het doel is om na je gewichtsverlies ook het gewicht ook vast te houden.

Verder zorg ik ervoor dat er voldoende tussendoortjes gegeten mogen worden en af en toe ‘wat lekkers’. Ik zorg voor voldoende keuzemogelijkheden en voedingsmiddelen die niet alleen jij lust, maar ook waar je gezin van kan genieten. Het enige dat jij mee moet brengen is ‘motivatie’. Ik ben je ‘stok achter de deur’ maar natuurlijk moet je zelf ook flink aan de slag.

Uitgebreid intakegesprek

In eerste instantie maken we een afspraak in de week van 19 augustus voor een uitgebreid intakegesprek bij jouw thuis of op onze locatie op de Markerkant in Almere. Dit duurt ongeveer een uur. We bespreken je situatie, je wensen en we doen een bodyanalyse, die ook weer dient als nulmeting om de voortgang bij te houden.

Persoonlijk behandelplan

Op basis van de uitkomsten van ons gesprek stel ik een behandelplan op om je doelstellingen te behalen. Tijdens dit gesprek geef ik je wat informatie mee en/of kan je alvast starten met wat tips en tricks. De informatie kun je dan eerst even op je gemak doorlezen. We maken wel alvast een volgende afspraak, een consult om de voortgang en dergelijke te bespreken.

Binnen 4 werkdagen stuur ik je het persoonlijk behandelplan op (meestal per e-mail). Dit kun je dan rustig doorlezen en je instellen op de aanpak die je gaat volgen. Heb je vragen dan kun je altijd bellen, mailen of mij via WhatsApp of Facebook-messenger bereiken. Ik heb je dan ook namelijk al toevoegd aan onze besloten Facebook-community, als je Facebook gebruikt.

Voortgang

Een voortgangsconsult vindt plaats bij jouw thuis of op onze locatie en duurt ongeveer een half uur. Bij voorkeur wekelijks of tweewekelijks. We doen een meting en we bespreken de korte (en lange) termijn doelen en daarbij behorende voortgang. Ook bespreken we eventuele valkuilen en andere zaken waar ik je in kan ondersteunen.

Afvallen

Wanneer je je doelen bereikt hebt, dan begeleid ik je langzaam naar het onderhouden van je gewicht. We bouwen, naar behoefte, de frequentie van de consulten langzaam af.

Heb je nog vragen dan kun je mij op diverse manieren bereiken. Via WhatsApp, linksboven op de website of op mijn mobiele nummer: 06 – 2241 0798. Via Facebook-messenger, linksonder op de site of via mijn contactpagina.

Volg en like ons:
Pin Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *