Zwanger-fit-almere, fitness Almere, afvallen Almere

ZwangerFit-trainingen zijn geslaagd

Afgelopen woensdag zijn we gestart met de ZwangerFit-trainingen. Het was vrij rustig met de interesse in de week voorafgaand. Benieuwd naar het animo wachtten we rustig af. Heel langzaam begonnen de aanmeldingen binnen te druppelen.

Zwanger_training_bevallen_Almere

Zowel op woensdag, donderdag en zaterdag werden de ZwangerFit-trainingen bezocht. Helaas konden we nog geen foto maken, we willen de klanten tenslotte niet gelijk bombarderen met een “Social media pic”. Maar het was enorm leuk om te doen.

De ene (aanstaande) moeder was net 3 maanden geleden bevallen en de anderen waren al over de helft van hun zwangerschap. Van tevoren hebben we een intake gedaan van zo’n 20 minuten. Veiligheid en gezondheid zijn enorm belangrijk, zowel tijdens en na de zwangerschap. We zorgen dat we een goed beeld hebben van de (aanstaande) moeders zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens de trainingen.

Naast de reguliere oefeningen deden we wat bekkenspieroefeningen, wat ademhalingsoefeningen en oefeningen om de rug en de buik te versterken. Na een reeks van cardio en krachtoefeningen, deden we nog wat gezellige, uitdagende oefeningen samen. De (aanstaande) moeders moesten bijvoorbeeld hun baby (een medicijnbal van 5 kg) 10x optillen en deze vervolgens op de commode (de kast met de fitnesspullen) zetten, terwijl de ander in een halve squat hing totdat ze klaar was. Erg leuk om te zien hoe er dan wat beginnend teamwork ontstaat, al was het wat onwennig voor de (aanstaande) moeders.

We ontvingen leuke en positieve reacties achteraf en ze komen zeker nog terug de aankomende week. Maar natuurlijk hebben we nog plekken over. Dus ken je iemand die zwanger is of reeds is bevallen? Deel dit bericht met ze of vertel het door. De trainingen duren een uur en zijn op woensdag en zaterdag om 9.00 uur en donderdagavond om 18.30 uur. De eerste keer is het goed om een half uurtje eerder te komen voor de intake. Klik hier voor meer informatie en de tarieven.

Volg en like ons:
Pin Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.